Ingredienser
-
800
gram
Skrei- eller torskefilet
-
2
stk
Gulrøtter
-
0,3
stk
Sellerirot
-
4
stk
Vårløk
-
2
stk
Sjalottløk
-
60
gram
Smør
-
8
dl
Fiskebuljong
-
300
gram
Lett Creme Fraiche
-
1
ts
Balsamicoeddik
-
0,5
ts
Sitronsaft
-
40
stk
Reker
-
0,5
potte
Persille
-
0,5
potte
Dill
Slik gjør du
-
Del fisken i terninger. Finstrimle gulrøttene, selleriroten og vårløken. Finhakk sjalottløk. Smelt smør i en kasserolle og stek løken myk. Rør inn mel og tilsett fiskekraft litt og litt. Kok opp og tilsett creme fraiche.
-
Ha i grønnsakene. Kok opp igjen og smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og sitron. Ha i fisken noen minutter før servering. Ha i reker, grovhakket persille og dill ved servering.