Hjemmelagde fiskekaker med fennikel- og gulrotsalat

Prøv fiskekaker med en ny vri.

20-40 min
Middels
Hjemmelagde fiskekaker med fennikel- og gulrotsalat

Slik gjør du

  1. Hjemmelagde fiskekaker

    1. 1
      Skjær fisken i grove terninger og legg dem i en food- prosessor/stavmikser eller hakk med en kniv. Kjør/hakk til du har en grov mos.
    2. 2
      Tilsett egg, 1 ss sitronsaft, 1 ts sitronskall, hakket vårløk, gressløk, salt og pepper. Kjør eller bland det sammen til en jevn deig.
    3. 3
      Varm litt olivenolje i en stekepanne på middels til høy varme. Form fiskekakene til boller og legg dem på et bakepapir. Klem dem forsiktig ned med håndflaten.
    4. 4
      Stek fiskekakene, men ikke ha for mange i pannen om gangen.
    5. 5
      Riv opp hjertesalaten, snitt fennikelen fint og riv gulrøttene til en salat.
    6. 6
      Bland ingrediensene til dressingen i et syltetøyglass og rist hardt til du har en kremet dressing. Vend den inn i salaten og server sammen med fiskekakene. Topp med litt ekstra gressløk.