Ingredienser
Kjapp bacalao med potetmos
-
600
g
Torskefilet
-
5
stk
Store poteter
-
3
ss
Olivenolje
-
2
bokser
Hermetiske tomater
-
2
fedd
Hvitløk
-
2
stk
Paprika
-
2
stk
Små løk
-
1
ts
Cayennepepper
-
1
dl
Svarte oliven
-
2
ss
Smør
-
3
ss
Melk
-
1
ts
Salt
-
0,5
ts
Pepper
-
1
potte
Persille
Slik gjør du
-
Varm opp vann i en kjele. Skrell potetene og skjær dem i små terninger og kok dem møre i ca. 10 min.
Skjær torsken i store terninger og løken og paprikaen i tynne skiver. Varm olivenolje i en dyp stekepanne. Ha i løken og paprikaen, rør rundt og hell i de hermetiske tomatene. Riv over hvitløken med et rivjern og dryss over cayennepepper og oliven. Rør rundt og legg torsken oppå. Sett på lokk og og la den trekke i 7-9 min. på svak varme.
Hell av vannet på potetene, mos dem og bland i smør og melk. Topp bacalaoen med persille og server med potetmos.