Lettsaltet torsk med tomat og oliven

Dette er en god fiskegryte for kjølige dager.

20-40 min
Middels
Lettsaltet torsk med tomat og oliven

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær torsken i terninger på ca. 4 x 4 cm og sett til side.
    2. 2
      Skrell potetene og løken og skjær dem og paprikaen i tynne skiver. Finhakk chilien og hvitløken.
    3. 3
      Varm olivenolje i en gryte og rør inn tomatpuré, chili og hvitløk. La det steke i 1-2 minutter. Tilsett hakkede tomater og vann og rør om og vend inn poteter, løk og paprika. La det putre i ca. 15 minutter. Ha i olivenene og saften fra sitronen og småkok videre i 2 minutter. Smak til med salt, pepper og kajennepepper.
    4. 4
      Legg torsken forsiktig i og la den trekke i ca. 5-7 minutter med lokk på veldig svak varme.
    5. 5
      Server med timian og brød.