Lettsaltet torsk med tomat og oliven
Dette er en god fiskegryte for kjølige dager.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Skjær torsken i terninger på ca. 4 x 4 cm og sett til side.
- 2Skrell potetene og løken og skjær dem og paprikaen i tynne skiver. Finhakk chilien og hvitløken.
- 3Varm olivenolje i en gryte og rør inn tomatpuré, chili og hvitløk. La det steke i 1-2 minutter. Tilsett hakkede tomater og vann og rør om og vend inn poteter, løk og paprika. La det putre i ca. 15 minutter. Ha i olivenene og saften fra sitronen og småkok videre i 2 minutter. Smak til med salt, pepper og kajennepepper.
- 4Legg torsken forsiktig i og la den trekke i ca. 5-7 minutter med lokk på veldig svak varme.
- 5Server med timian og brød.
- 1