Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og asparges

Lag en spennende fiskepakke til middag.

20-40 min
Middels
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og asparges

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Gjør klart et bakepapir og legg fisken i midten.
    3. 3
      Bryt av og kast endene på aspargesen. Snitt resten i to på langs. Skrell resten av grønnsakene og skjær dem i fine staver. Legg dem oppå fisken sammen med timian, sitronen i skiver, salt og pepper. Hell over 1 ss olivenolje og pakk sammen bakepapiret.
    4. 4
      Fest det godt og bak pakken med skjøten opp i 15 minutter eller til fisken er gjennomstekt.
    5. 5
      Server som den er, eller med godt brød, poteter eller ris som tilbehør. Server gjerne med et ekstra dryss av hakkede timian.