Ingredienser
-
400
g
Lettsaltet torsk
-
Ybarra olivenolje
-
2
ss
Soyasaus
-
400
g
Quinoa, Go Green
-
2
stk
Vårløk
-
1
pose
Råkost mix
-
120
g
Blue Dragon Oyster & Spring onion sauce
-
Ybarra grønne oliven uten sten
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 °C . Smør en ildfast form med olivenolje.
Pensle torsken med soyasaus. Legg den i formen og stek den i 15 minutter. Tilbered quinoa etter anvisning på pakken.
-
Hakk vårløken. Varm olivenolje i en wok-/stekepanne, og stek råkostmixen på høy varme et par minutter. Tilsett Blue Dragon Oyster & Spring Onion og 2/3 av vårløken. Wok videre i 30 sekunder.
Server torsken med Quinoa og wokkede grønnsaker. Topp hele retten med grovhakkede grønne oliven og resten av vårløken.