Ingredienser
Pankopanert torsk med potetmos og erter
-
700
g
pankopanerte torskenuggets eller pankopanert torskefilet
-
8
stk
poteter
-
2
ss
smør
-
0,25 ts malt muskatnøtt
-
1-2 dl lettmelk
-
0,5
ts
flaksalt
-
0,5
ts
nykvernet pepper
-
1
liten neve
frisk gressløk
-
2
dl
frosne erter
-
remulade, rømme eller ketchup til servering
Slik gjør du
-
Stek fisken etter anvisning på pakken.
-
Kok potetene møre. Hell av vannet, tilsett smør, muskat og 1 dl melk og stamp det sammen til en mos. Tilsett mer melk ved behov. Smak til med salt og pepper og topp med finhakket gressløk.
-
Kok opp ertene.
-
Server fisken sammen med potetmos, erter og en skje remulade, rømme eller ketchup.