Pankopanert torsk med potetmos og erter

Visste du at panert fisk er akkurat like sunt som annen fisk?

Ingredienser

Pankopanert torsk med potetmos og erter

  • 700 g pankopanerte torskenuggets eller pankopanert torskefilet
  • 8 stk poteter
  • 2 ss smør
  • 0,25 ts malt muskatnøtt
  • 1-2 dl lettmelk
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 1 liten neve frisk gressløk
  • 2 dl frosne erter
  • remulade, rømme eller ketchup til servering

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakka.
  2. Skjær potetene i små biter, med skall, og kok de møre. Hell av vannet, tilsett smør, muskat og en desiliter melk og stamp det sammen til en mos. Tilsett mer melk ved behov. Smak til med salt og pepper helt til slutt og topp med finhakket gressløk.
  3. Kok opp ertene etter anvisning på pakke eller boks. Når du har helt av vannet etter koking tilsett en klatt smør og et lite dryss salt.
  4. Server fisken sammen med potetmos, erter og en raus skje med remulade, rømme eller ketchup.