Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

Lag pastasaus av erter og servér til pannestekt torsk.

20-40 min
Middels
Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

Slik gjør du

  1. Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

    1. 1
      Salte og pepre fisken. Stek den på middels varme i litt smør til fisken flaker seg.
    2. 2
      Rist hasselnøttene i en tørr panne. Gni dem i et håndkle så den brune hinnen løsner og grovhakk dem.
    3. 3
      Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland den ferdig kokte pastaen med den varme ertesausen og fordel i fire dype boller.
    4. 4
      Legg på torsk og strø over hasselnøtter og noen friske basilikumblader.
  2. Ertesaus

    1. 1
      Finhakk løk og hvitløk. Ha det i en kasserolle sammen med erter og olivenolje.
    2. 2
      Varm opp og la det stå på svak varme i ca. 5 min mens du rører. Tilsett rømme og saften av en sitron.
    3. 3
      La det koke opp og kjør alt glatt med stavmikser. Hold det varmt.