Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

Lag pastasaus av erter og servér til pannestekt torsk.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Pannestekt torsk med ertekremet tagliatelle og hasselnøtter

  1. Salte og pepre fisken. Stek den på middels varme i litt smør til fisken flaker seg.
  2. Rist hasselnøttene i en tørr panne. Gni dem i et håndkle så den brune hinnen løsner og grovhakk dem.
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland den ferdig kokte pastaen med den varme ertesausen og fordel i fire dype boller.
  4. Legg på torsk og strø over hasselnøtter og noen friske basilikumblader.

Ertesaus

  1. Finhakk løk og hvitløk. Ha det i en kasserolle sammen med erter og olivenolje.
  2. Varm opp og la det stå på svak varme i ca. 5 min mens du rører. Tilsett rømme og saften av en sitron.
  3. La det koke opp og kjør alt glatt med stavmikser. Hold det varmt.