Skreiburger med mangosalsa og chilimajones

Den milde smaken gjør at skreikaker passer til et bredt utvalg middagstilbehør. Hva med å lage en skikkelig digg skreiburger?

Ingredienser

Skreiburger med mangosalsa og chilimajones

  • 4 stk Skreikaker eller fiskeburger etter eget ønske
  • 1 ss Olje til steking
  • 1 stk Mango
  • 1 stk Chili
  • 1 stk Lime, saften
  • 1,5 dl Lettmajones
  • 1 ss Sriracha
  • 4 stk Burgerbrød med sesam
  • 1 pose Grønn & Frisk Babyleaf Mix

Slik gjør du

  1. Stek burgerne på middels varme i en stekepanne med litt olje.
  2. Lag mangosalsa ved å skjære mangoen i små terninger og blande dette med finhakket chili og limesaft.
  3. Lag chilimajones ved å blande lettmajones med Sriracha. Smak deg frem med litt og litt chilisaus om du ønsker en mild variant.
  4. Del burgerbrødene i to, legg mangosalsa på bunnen, deretter salat, nystekt skreikake og topp med chilimajones. Vel bekomme!