Ingredienser
Dette trenger du
-
4
stk
torskefilet
-
3
ss
olivenolje
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
rødløk
-
2
stk
paprikaer
-
1
ts
flaksalt
-
1
ts
nykvernet pepper
-
1
stk
squash
-
1
stk
auberginer
-
2
pk
hakkede tomater
-
1
ts
sukker
-
1
stor neve
frisk basilikum
-
1
ts
hvitvinseddik
-
grovt brød til servering
Slik gjør du
-
Varm opp 2 ss olje på middels til høy varme i en stor stekepanne. Grovhakk hvitløk, rødløk og paprika i en foodprosessor og stek det til paprikaen har blitt myk, ca. 5 minutter.
-
Krydre med salt og pepper og tilsett squash og aubergine som også er grovhakket i foodprosessoren. Stek grønnsakene i 5 minutter før du tilsetter tomater og sukker.
-
La ratatouillen putre under lokk mens du steker fisken på middels til høy varme i en stekepanne med 1 ss olivenolje. Krydre den med en klype salt og pepper.
-
Når grønnsakene er møre tilsetter du basilikumbladene og eddik. Smak til med salt og pepper og server med ferskt brød.