Torsk med enkel ratatouille

Denne retten kombinerer torsk med en god og smakfull grønnsaksblanding.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 stk torskefilet
  • 3 ss olivenolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk paprikaer
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1 stk squash
  • 1 stk auberginer
  • 2 pk hakkede tomater
  • 1 ts sukker
  • 1 stor neve frisk basilikum
  • 1 ts hvitvinseddik
  • grovt brød til servering

Slik gjør du

  1. Varm opp 2 ss olje på middels til høy varme i en stor stekepanne. Grovhakk hvitløk, rødløk og paprika i en foodprosessor og stek det til paprikaen har blitt myk, ca. 5 minutter.
  2. Krydre med salt og pepper og tilsett squash og aubergine som også er grovhakket i foodprosessoren. Stek grønnsakene i 5 minutter før du tilsetter tomater og sukker.
  3. La ratatouillen putre under lokk mens du steker fisken på middels til høy varme i en stekepanne med 1 ss olivenolje. Krydre den med en klype salt og pepper.
  4. Når grønnsakene er møre tilsetter du basilikumbladene og eddik. Smak til med salt og pepper og server med ferskt brød.