Torsk med kål, quinoa og dillolje

Knallgod fiskerett med quinoa og kål.

20-40 min
Middels
Torsk med kål, quinoa og dillolje

Slik gjør du

    1. 1
      Kok quinoaen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Snitt kålen løvtynt og legg den i en stor bolle. Hell over 2 ss rapsolje, vann, 1 ts flaksalt og hvitt pepper og masser den til fibrene er brutt ned og den har blitt myk. Hakk pistasjnøttene og vend dem i.
    3. 3
      Stek torsken krydret med en klype salt og pepper i 1 ss rapsolje på middels til høy varme.
    4. 4
      Kjør sammen dill og 0.5 dl olivenolje i en blender (bruk ev. en stavmikser) til du har en grønn og fin olje.
    5. 5
      Server quinoaen toppet med en torskefilet på hver tallerken, en god klype kålsalat til og olje over fisken. Avslutt med litt frisk dill.