Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

La deg friste av torsk med nøttetopping.

20-40 min
Middels
Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

Slik gjør du

  1. Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader.
    2. 2
      Skrell kålroten. Skjær den i tynne skiver og deretter i 10 cm lange staver. Stek dem i smør i stekepannen til de er møre. Salte og pepre.
    3. 3
      Legg nøtter, hvitløk, olivenolje, revet sitronskall- og saft i en bolle. Kjør det grovt med en stavmikser.
    4. 4
      Legg torskefileten i en ildfast form, dekk toppen med nøtteblandingen og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter.
    5. 5
      Bland sammen ingrediensene til dressingen. Server torsken med smørbrasert kålrot og dressing.