Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

Denne torskemiddagen gjør hverdagen til en fest.

20-40 min
Middels
Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

Slik gjør du

  1. Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

    1. 1
      Skrell selleriroten og potetene, kutt dem i biter og kok dem i vann til de er møre. Spar 2 ss av kokevannet før du heller av vannet. Mos selleriroten og potetene og bland inn kokevannet, smør, finrevet hvitløk og matfløte. Smak til med salt og pepper.
    2. 2
      Bland sammen ingrediensene til balsamicovinaigretten.
    3. 3
      Vend fisken i litt mel og stek den i olivenolje.
    4. 4
      Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne og ha dem i en skål. Del sitronene i to og stek dem i stekepannen til snittflaten er litt gyllen.
    5. 5
      Server fisken med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner, urtedryss og sitron.