Torskefilet med råkostsalat og soyasaus

Enkel og god fiskerett til travle dager.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 pk torskefilet
  • 2 ts flaksalt
  • 4 ss flytende margarin
  • 4 pk boil in bag fullkornsris
  • 4 ss sesamfrø
  • 8 ss koriander finhakket
  • 2 stk sitron

Slik gjør du

  1. Riv gulrøttene og kålroten med et rivjern eller en mandolin.
  2. Skjær rødløken og rødkålen i tynne skiver. Vend alt sammen og sett råkostsalaten til side. Bland soyasaus, honning og finhakket chili i en bolle.
  3. Kok risen etter anvisning på pakken.
  4. Salte fisken og stek den i en stekepanne med smør på middels til høy varme, ca. 6 minutter.
  5. Server den sammen med risen og råkostsalaten, med soyasaus og sitronsaft over. Topp med sesamfrø og koriander