Ingredienser
Dette trenger du
-
600
g
torskefilet
-
1
stk
purre
-
1
stk
paprika
-
3
ss
olivenolje
-
2
ss
gurkemeie
-
1
pk
lett creme fraiche
-
1
dl
vann
-
1
terning
grønnsaksbuljong
-
200
g
sukkererter
-
1
ts
salt
-
0,5
ts
pepper
-
1
neve
finhakket persille
-
brød til servering
Slik gjør du
-
Skjær purre i skiver og paprikaen i strimler.
-
Ha olivenolje i en stekepanne på middels varme. Tilsett gurkemeien og rør rundt.
-
Legg så purre, paprika, og sukkererter i pannen. Tilsett cremé fraiche, vann og buljong og rør
om.
-
Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 5-7 min.
Salte og pepre etter smak.
-
Topp med finhakket persille og server med brød til.