Ingredienser
Torskepanne med grønnsaker og kremet saus
-
600
g
Torskefilet
-
1
stk
Purre
-
1
stk
Paprika
-
3
ss
Olivenolje
-
2
ss
Gurkemeie
-
1
pk
Lett Creme Fraiche
-
1
dl
Vann
-
1
terning
Grønnsaksbuljong
-
200
g
Sukkererter
-
1
ts
Salt
-
0,5
ts
Pepper
-
1
neve
Finhakket persille
-
Brød til servering
Slik gjør du
-
Skjær purren i skiver og paprikaen i strimler.
Ha olivenolje i en stekepanne på middels varme. Tilsett gurkemeien og rør rundt. Legg
så purre, paprika, og sukkererter i pannen. Tilsett cremé fraiche, vann og buljong og rør
om.
Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 5-7 min.
Salte og pepre etter smak.
Topp med finhakket persille. Server med brød til.