Torskepanne med grønnsaker og kremet saus

Enkel fiskepanne full av gode smaker.

Ingredienser

Torskepanne med grønnsaker og kremet saus

  • 600 g Torskefilet
  • 1 stk Purre
  • 1 stk Paprika
  • 3 ss Olivenolje
  • 2 ss Gurkemeie
  • 1 pk Lett Creme Fraiche
  • 1 dl Vann
  • 1 terning Grønnsaksbuljong
  • 200 g Sukkererter
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper
  • 1 neve Finhakket persille
  • Brød til servering

Slik gjør du

  1. Skjær purren i skiver og paprikaen i strimler. Ha olivenolje i en stekepanne på middels varme. Tilsett gurkemeien og rør rundt. Legg så purre, paprika, og sukkererter i pannen. Tilsett cremé fraiche, vann og buljong og rør om. Legg torskefiletene på toppen og la det trekke på svak varme under lokk i 5-7 min. Salte og pepre etter smak. Topp med finhakket persille. Server med brød til.