Torskepinner med brokkoli og pinjekjernedressing

Sprø torskepinner servert med brokkoli og en smakfull pinjekjernedressing.

20 min
Middels
Torskepinner med brokkoli og pinjekjernedressing

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Del brokkolien i grove biter og legg den på en bakepapirkledd stekeplate sammen med fisken. Hell 4 ss olje over brokkolien og strø på en klype salt og pepper. Bak dem i ovnen til fisken er gyllen og sprø og brokkolien så vidt har myknet og fått litt farge.
    3. 3
      Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og legg dem i en liten foodprosessor sammen med hvitløk og chili.
    4. 4
      Bland eddik, vann og fish sauce i en liten skål, hell halvparten i foodprosessoren og kjør det sammen til du har en jevn blanding. Hell gradvis i 2 ss olje, deretter resten av eddikblandingen. Dressingen skal nå tykne og være helt glatt.
    5. 5
      Smak den til med salt og server den sammen med fisken, brokkolien og en sitron til å klemme over.