-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Legg kalkunen i en liten ildfast form, med et steketermometer i den tykkeste delen og stek til kalkunens kjernetemperatur er 65 grader, ca. 1 time. La den hvile i 15 minutter.
-
Legg potetene på et stekebrett, vend dem inn i oljen og strø over flaksalt. Sett brettet inn i ovnen når kalkunen har stekt i ca. 15 minutter. Potetene skal steke til de er myke inni, med en gyllen skorpe, 45- 60 minutter.
-
Kok eggene i 7 minutter, skyll dem i iskaldt vann, skrell dem og del dem i to.
-
Fjern stilkene på bønnene og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Riv opp salaten i grove biter, skjær rødløken i tynne båter, del tomatene i to og skjær agurken i skiver.
-
Skjær kalkunen i fine skiver og legg alt på et stort serveringsfat i pene grupper. Topp med oliven og kapers, hell over dressingen og avslutt med litt ekstra nykvernet pepper.
-
Finhakk hvitløken og pisk sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.