Taco med kalkunrester

Hele familien kommer til elske denne kalkuntacoen.

Ingredienser

Taco med kalkunrester

  • Rester av kalkunkjøtt
  • 1 pk tacokrydder
  • 0,25 rødkål
  • 1 pk små tortillalefser
  • 1 boks Drømmelett
  • 3 stk lime

Grønn salsa

  • 1 stk rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 stk vårløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 neve frisk mynte
  • 4 ss raps- eller olivenolje
  • flaksalt

Slik gjør du

  1. Riv kalkunkjøttet i passende biter og varm det i en stekepanne med litt olje. Tilsett tacokrydder og tilbered det etter anvisning på pakken.
  2. Snitt rødkålen så tynt du klarer. Varm opp lefsene i en tørr stekepanne og fyll dem med Drømmelett, kalkun, rødkål og salsa. Topp med litt ekstra koriander og server med limebåter til.
  3. Fjern frøene på chilien og legg den i en liten foodprosessor sammen med hvitløk, vårløk, en stor neve koriander, mynte og 3 ss olje. Kjør det raskt sammen til en grov salsa og smak til med en klype salt.