Wienerpølse av kylling og kalkun med potetsalat, tyttebærchutney og sprøstekt løk
Lag en skikkelig pølsefest!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Potetsalat
- 1Skrell og kok potetene. Avkjøl dem i kaldt vann før du skjærer dem i terninger. Pisk sammen eddik, olje, sennep og en klype salt og pepper og hell det over potetene. Klipp gressløken fint og vend salaten forsiktig sammen.
- 1
Tyttebærchutney
- 1Skrell og skjær rødløken i tynne skiver og stek den i olje på middels varme til den er myk. Tilsett sukker, eddik og finhakket chili. Kok opp og tilsett tyttebærene. La blandingen småkoke til den tykner. Smak til med salt.
- 1
Sprøstekt løk
- 1Skjær løken i tynne skiver. Varm oljen i en stor stekepanne og stek løken på middels varme til den er sprø og gyllen. La den renne av seg på et kjøkkenpapir før servering.
- 1
Pølser
- 1Varm pølsene etter anvisning på pakken og server med lefse.
- 1