Ingredienser
Potetsalat
-
6
stk
Kokfaste poteter
-
1
dl
Eplesidereddik
-
1
dl
Olivenolje
-
1
ss
Grov sennep
-
Flaksalt og nykvernet pepper
-
1
potte
Gressløk
Tyttebærchutney
-
0,5
stk
Rødløk
-
1
ss
Rapsolje
-
50
g
Brunt sukker
-
2
ss
Hvitvinseddik
-
0,5
stk
Rød chili
-
250
g
Tyttebær
-
Flaksalt
Sprøstekt løk
-
3
stk
Sjalottløk
-
3
ss
Rapsolje
Pølser
-
Wienerpølse av kylling og kalkun
-
1
terning
Kyllingbuljong
-
Store lefser
Slik gjør du
-
Skrell og kok potetene. Avkjøl dem i kaldt vann før du skjærer dem i terninger. Pisk sammen eddik, olje, sennep og en klype salt og pepper og hell det over potetene. Klipp gressløken fint og vend salaten forsiktig sammen.
-
Skrell og skjær rødløken i tynne skiver og stek den i olje på middels varme til den er myk. Tilsett sukker, eddik og finhakket chili. Kok opp og tilsett tyttebærene. La blandingen småkoke til den tykner. Smak til med salt.
-
Skjær løken i tynne skiver. Varm oljen i en stor stekepanne og stek løken på middels varme til den er sprø og gyllen. La den renne av seg på et kjøkkenpapir før servering.
-
Varm pølsene etter anvisning på pakken og server med lefse.