Ingredienser
-
4
Kyllingbryst, skinnfri
-
2
Egg
-
1,5
dl
Parmesan, finrevet
-
2
dl
Strøkavring
-
1
Salt
-
1
Pepper
-
1
Smør og matolje til steking
Salat
-
0,5
Blomkål
-
2
Epler, syrlige
-
1
pose
Salat
Vinaigrette
-
1,5
ss
Eplesyltetøy
-
2
ss
Olivenolje
-
0,5
ss
Sennep
-
0,5
Sitron, saften
Slik gjør du
-
Legg håndflaten på kyllingbrystet og del det på langs. Salte og pepre. Visp egg i en bolle. Bland revet parmesanost og strøkavring i en annen bolle.
Dypp kyllingen i egg og så i strøkavring-ost blanding. Stek i smør og olje, ca 5-7 minutter på hver side.
-
Salat:
Skjær blomkål og eple så tynt du kan, gjerne med mandolin eller ostehøvel. Ha salaten i en bolle, legg eple og blomkål på toppen.
-
Vinaigrette:
Rør sammen eplesyltetøy, olivenolje, sennep og sitron. Hell over salaten og server. La salaten ligge lagvis, det ser pent ut og så synker den ikke sammen så fort.