Kylling og pasta med macadamianøtter

Denne pastaretten er en sikker vinner når du har lyst på noe enkelt, men skikkelig godt.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 200 g Penne pasta
  • 100 g Macadamia nøtter
  • 2 Egg
  • 2 dl Matfløte
  • Salt og kvernet pepper
  • 4 ss Parmesan
  • 1 ss Nøytral olje

Slik gjør du

  1. Kok opp rikelig med vann og tilsett penne pasta. Følg koketiden på pakken.
  2. Mens pastaen koker, stek kyllingstrimlene raskt i en panne. Bruk nøytral olje. Like før de er ferdige tilsett macadamianøtter. Ha på salt og pepper.
  3. Visp sammen egg og matfløte. Pasta, nøtter og kyllingkjøtt blandes i kjelen og slå egg- og fløte blandingen over. Varm opp under omrøring slik at blandingen blir til saus ig tykner. Smak til med litt salt og pepper.
  4. Server kylling og pasta macadamia med revet parmesan eller osterester etter smak.