Kyllingsuppe med nudler

Denne kyllingsuppen med nudler er en rask og sunn middagsrett som kombinerer saftig kylling med smakfulle krydder og friske grønnsaker.

Ingredienser

  • 1 liter vann
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 2 ss soyasaus
  • 1,5 ss sriracha
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 425 gram Prior kyllingfilet
  • 2 pakker Eldorado nudler med kyllingsmak
  • 2 gulrøtter
  • 1 pakke sukkererter
  • 1 neve koriander til servering

Slik gjør du

  1. Kok opp vann med buljong, soyasaus, sriracha og revet ingefær. Legg kyllingfiletene i suppa.
  2. La kyllingen trekke i buljongen, rett under kokepunktet, i 10-12 minutter. Ta så filetene ut og la dem hvile på en tallerken.
  3. Tilsett nudlene i buljongen og kok etter anvisning på pakken.
  4. Bruk to gafler og riv kyllingfileten fra hverandre i mindre biter.
  5. Skjær gulrot og sukkererter i strimler og ha dem i gryta mot slutten av koketiden, sammen med revet kyllingfilet. La det småkoke et par minutter.
  6. Server kyllingsuppen med koriander.