Kyllingwok med grønnsaker, brokkoli- og blomkålris og rask woksaus
Lag en kjapp og god kyllingwok.
Slik gjør du
-
Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Finhakk hvitløk og chili. Fres det forsiktig i en kjele med litt nøytral olje og ha på soya -og hoisinsaus.
-
Gi det et oppkok og jevne sausen med maizena rørt ut i vann til den tykner lett. Ha så i saften av limen. Sausen skal nå koke minimalt.
-
Kutt paprika, squash og gulrøtter i strimler. Varm en stekepanne til middels varme og start med gulrøttene, la dem steke forsiktig i 3-4 minutter før du har i squash. Etter ytterligere 2 minutter har du i paprika. Fres det raskt sammen og hell det over på en tallerken.
-
Riv blomkål og brokkoli til "ris" på ett rivjern. Varm en stekepanne og stek «risen» raskt i litt olivenolje, smak til med litt salt. Stek nå kyllingen og salt forsiktig - det kommer til å gå veldig raskt.
-
Bland så i grønnsakene og hell over sausen. Hakk koriander, valnøtter og vårløk og dryss over før servering.