Chili sin carne

Chili sin carne

Du kjenner sikkert til chili con carne, men har du prøvd den kjøttfrie varianten chili sin carne?

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Chili sin carne

  1. Fjern frøene og finhakk chilien. Rens og finhakk løken og hvitløken og fres dem sammen med chilien i nøytral olje til det er blankt og mykt.
  2. Ha i gulrøtter i terninger og paprika i biter. Tilsett tomatpuré og krydder, og rør godt sammen. La det stå å surre i et par minutter.
  3. Ha i hakkede tomater og vann. Smuldre i bujongen.
  4. Bland alt godt sammen og la det småkoke til gulrøttene er møre, i ca. 15 minutter. Tilsett bønnene (skylles først i et dørslag) og mais.
  5. Varm opp og la det småputre et par minutter. Smak til med salt og pepper.
  6. Server med frisk koriander, avokado i terninger, nykokt ris, nacho chips og limebåter.