Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin

Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin er både enkel å lage og full av spennende smaker.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 dl varm couscous
  • 2 ss solsikkeolje
  • 0,5 pakke grønnkål
  • 1 dl mandler
  • 1 dl rosiner
  • 2 stk appelsiner
  • 1 pakke chevre
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann og tilbered couscous etter anvisning på pakken.
  2. Varm opp litt olje i en stor panne med høy kant. Stek grønnkål og mandler raskt på høy varme til kålen har blitt myk.
  3. Ta pannen vekk fra varmen og og tilsett rosiner og couscous. Smak til med salt og pepper.
  4. Skrell appelsinen og skjær den i skiver.
  5. Legg appelsinskivene på toppen av couscousblandingen, smuldre over osten og server maten.