Ovnsbakt ørret med Sriracha-rømme

Prøv ørret med denne enkle, smakfulle sausen.

20 min
Middels
Ovnsbakt ørret med Sriracha-rømme

Slik gjør du

    1. 1
      Romtemperer fisken. Legg ørretfiletene i en form, hell over soyasaus etter smak og stek på 180 grader i 5-7 minutter.
    2. 2
      Kok opp en kjele med vann, legg i sukkerertene og la dem koke i 30 sekunder før du skylder dem i iskaldt vann.
    3. 3
      Skjær reddikene i tynne skiver. Skjær vårløken eller purren i ringer. Bryt av salaten fra roten og vask godt. Dander alt på et stort fat.
    4. 4
      Bland rømme og shiracha (liker du den sterk, tar du i mer shiracha).
    5. 5
      Ta av skinnet og legg ørretfiletene på salaten. Server med Sriracha-rømme.