Eplekake med brunt sukker og nøtter

Tinas saftige eplekake er et must!

40-60 min
Middels
Eplekake med brunt sukker og nøtter

Slik gjør du

  1. Eplekake

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader.
    2. 2
      Visp smør og sukker luftig. Visp inn ett og ett egg om gangen, og deretter mel, bakepulver og kanel til du får en glatt røre.
    3. 3
      Smør en ildfast form lett med smør og fordel røren jevnt i formen. Skjær eplene i båter og legg dem pent etter hverandre i et jevnt mønster i røren.
  2. Topping

    1. 1
      TOPPING: Smelt smøret og rør inn resten av ingrediensene. Fordel utover kaken. Bak den i ovnen i cirka 40 minutter, kjenn etter med en pinne om den er ferdig.
    2. 2
      Server med yoghurt, is eller krem.