Ingredienser
-
4
stk
egg
-
2
dl
Sukker
-
1
ts
Kardemomme
-
1
dl
Mel
-
2
ts
Bakepulver
-
Bakepapir
Fyll
-
3
dl
kremfløte
-
2
dl
Mandler
-
2
ss
Sukker
-
Pistasjenøtter til pynt
Slik gjør du
-
Pisk egg, sukker og kardemomme til en stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott. Bre røren jevnt utover et bakepapir i en langpanne. Stek kaken midt i ovnen på 200 °C, i 8–10 min. Legg bakepapir rett på bordet og strø på sukker. Hvelv rullekaken over på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt.
-
Pisk fløte til krem. Kjør mandler til grovt mandelmel i en blender. Bland kremfløte, mandelmel og sukker. Bre ut fyllet på kaken og rull den forsiktig sammen.
Pynt med pistasjnøtter.