-
Bunnen: Rist kokos i en tørr stekepanne til den blir gyllen. Hakk Digestivekjeks, svisker og aprikoser grovt. Bland alt i en blender til en fast masse. Smelt smøret og rør det inn i blandingen sammen med en klype salt. Fordel massen i en kakeform (ca. 24 cm i diameter) med avtakbar kant. Sett formen i kjøleskapet mens du lager fyllet.
-
Ostekremen: Bland Philadelphiaost, mascarpone, honning og limesaft i en bolle. Rør gelatinpulver ut i 2 ss kaldt vann i en kopp og la det svelle i 5 minutter. Tilsett noen spiseskjeer av ostekremen i gelatinblandingen og rør godt. Vend gelatinblandingen inn i resten av ostekremen til en jevn masse.
-
Ertekremen: Kjør avokadokjøtt, erter og revet limeskall til en glatt krem i en blender eller med stavmikser. Ha blandingen i en skål og miks den med halvparten av den ferdige ostekremen.
-
Sett sammen kaken: Spre ostekremen jevnt over kjeksbunnen. Fordel ertekremen over ostekremen i et lag. Sett kaken i kjøleskapet i 4–5 timer, til den har stivnet. Dekorer med bringebær og rips før servering.