Saftig banankake

Var du på vei til å kaste de brune bananene på kjøkkenbenken? Stopp og se her hva du kan lage med dem.

40-60 min
Middels
Saftig banankake
Tips!

Ekstra modne bananer gjør baksten naturlig søt og god.

Slik gjør du

    1. 1
      Mos bananene med en gaffel og rør inn eplejuice, olje, egg og vaniljesukker.
    2. 2
      Sikt inn mel, kardemomme og bakepulver. Rør godt og la hvile et par minutter.
    3. 3
      Grovhakk nøtter og ha i røren.
    4. 4
      Gjør klar en bakepapirkledd brødform og hell i røren. Pynt gjerne kaken med bananbiter eller skiver før du steker kaken.
    5. 5
      Stek banankaken på midterste rille, ca. 40 minutter. Sjekk underveis med en pinne. Pinnen skal komme ren ut når den er ferdig.
    6. 6
      Avkjøl banankaken på en rist, ca. 15 minutter.
    7. 7
      Sett på kaffen og nyt!