Enkel sjokoladekake med bringebær
Det har aldri vært enklere å imponere gjestene med saftig sjokoladekake i flere lag. Med Betty Crocker´s kakemiks i skapet kan du trylle frem en flott kake når det måtte være.
Over 60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 160 grader varmluft, eller 180 grader over- og undervarme.
- 2Lag hver kakerøre hver for seg etter anvisning på pakken.
- 3Hell rørene i to runde former på cirka 23 cm i diameter.
- 4Stek bunnene i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.
- 5Stek kaken i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
- 6Om kakene har blåst seg opp under steking, kutt av toppen av slik at bunnene blir jevne.
- 7Smør begge bunnene med bringebærsyltetøy på toppen og sett den ene oppå den andre med syltetøysiden opp.
- 8Flytt kaken til fatet du ønsker å servere den på, og dekk kaken med sjokoladeglasur. Her er det lurt å starte med toppen og ta kantene til slutt.
- 9Pynt med friske bringebær.
- 1
Glasur
- 1Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Stryk glasuren på kaken når den er avkjølt.
- 1