Enkel sjokoladekake med bringebær

Det har aldri vært enklere å imponere gjestene med saftig sjokoladekake i flere lag. Med Betty Crocker´s kakemiks i skapet kan du trylle frem en flott kake når det måtte være.

Over 60 min
Middels
Enkel sjokoladekake med bringebær

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 160 grader varmluft, eller 180 grader over- og undervarme.
    2. 2
      Lag hver kakerøre hver for seg etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Hell rørene i to runde former på cirka 23 cm i diameter.
    4. 4
      Stek bunnene i  ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.
    5. 5
      Stek kaken i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
    6. 6
      Om kakene har blåst seg opp under steking, kutt av toppen av slik at bunnene blir jevne.
    7. 7
      Smør begge bunnene med bringebærsyltetøy på toppen og sett den ene oppå den andre med syltetøysiden opp.
    8. 8
      Flytt kaken til fatet du ønsker å servere den på, og dekk kaken med sjokoladeglasur. Her er det lurt å starte med toppen og ta kantene til slutt.
    9. 9
      Pynt med friske bringebær.
  1. Glasur

    1. 1
      Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Stryk glasuren på kaken når den er avkjølt.