Enkel sjokoladekake med bringebær

Det har aldri vært enklere å imponere gjestene med saftig sjokoladekake i flere lag. Med Betty Crocker´s Devil´s Food Cake Mix og Chocolate Fudge i skapet kan du trylle frem en flott kake når det måtte være.

Ingredienser

  • 2 pakker Betty Crocker’s Devil´s Food Cake Mix
  • 2 beger Betty Crocker’s Chocolate fudge icing
  • 6 stk Egg
  • 240 g Smør eller margarin
  • 4,6 dl Melk eller vann
  • 1 glass Bringebærsyltetøy eller rørte bringebær
  • 1 pakke Friske bringebær til pynt

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 160 grader varmluft, eller 180 grader over- og undervarme.
  2. Lag hver kakerøre hver for seg etter anvisning på pakken.
  3. Hell rørene i to runde former på cirka 23 cm i diameter.
  4. Stek bunnene i  ca. 30 minutter. Avkjøl på rist.
  5. Stek kaken i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
  6. Om kakene har blåst seg opp under steking, kutt av toppen av slik at bunnene blir jevne.
  7. Smør begge bunnene med bringebærsyltetøy på toppen og sett den ene oppå den andre med syltetøysiden opp.
  8. Flytt kaken til fatet du ønsker å servere den på, og dekk kaken med chocolate fudge icing. Her er det lurt å starte med toppen og ta kantene til slutt.
  9. Pynt med friske bringebær.