Ingredienser
Minigulrotkaker med kokos
-
125
g
smør
-
200
g
sukker
-
3
stk
egg
-
250
g
hvetemel
-
2
ts
bakepulver
-
1
ts
kanel
-
0,3
stk
muskatnøtt
-
2
dl
yoghurt naturell
-
50
g
kokosmasse
-
200
g
revne gulrøtter
Ostekrem med lime
-
200
g
kremost
-
3
ss
honning
-
0,5
stk
lime
-
4
ss
gresskarkjerner, ristet
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 190 grader
-
Pisk smør og sukker luftig. Deretter pisker du inn ett egg om gangen.
-
Bland siktet hvetemel, bakepulver, krydder og revet muskatnøtt.
Bland melblandingen og yoghurten med smørkremen.
Rør så inn kokos og de revne gulrøttene i deigen.
-
Fordel røren i muffinsformer og stek kakene i 20-25 minutter. Kjøl dem ned etter steking.
-
Bland ingrediensene til kremen og bre den over kakene. Dryss med ristede gresskarkjerner og revet limeskall.