-
Forvarm ovnen til 180°C. Kle en 20 x 20 cm firkantet form med bakepapir.
-
Bland sammen olje, alkoholfri øl, sukker og vaniljesukker i en bolle.
-
Tilsett smeltet smør og rør det inn.
Tilsett egg og bland godt.
-
Bland sammen mel og kakao i en annen bolle.
Tilsett de tørre ingrediensene i eggeblandingen og bland godt.
-
Hell røren i formen og stek kaken i 25 til 30 minutter. Brownien skal være myk i midten. Den blir hardere etter hvert som den avkjøles, så ikke stek for lenge.
-
La brownien kjøle seg ned.
-
I mellomtiden kan du lage ostekremen. Rør sammen lett Philadelphia, romtemperert smør, melis og vaniljesukker.
-
Pisk til en kremaktig konsistens, bruk gjerne kjøkkenmaskin.
-
Kutt brownien i sirkler, for eksempel med et glass.
-
Fordel glasuren på kakestykkene med en sprøytepose. Plasser et bringebær som en nisselue, og klem på en dusk på toppen.