Saftige nissebrownies
Alkoholfri øl gir disse browniene en rik smak og ekstra saftig konsistens. Topp dem med nisseluer av frisk ostekrem og røde bær så har du den perfekte desserten til julens sammenkomster.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Brownies
- 1Forvarm ovnen til 180°C. Kle en 20 x 20 cm firkantet form med bakepapir.
- 2Bland sammen olje, alkoholfri øl, sukker og vaniljesukker i en bolle.
- 3Tilsett smeltet smør og rør det inn.
Tilsett egg og bland godt. - 4Bland sammen mel og kakao i en annen bolle.
Tilsett de tørre ingrediensene i eggeblandingen og bland godt. - 5Hell røren i formen og stek kaken i 25 til 30 minutter. Brownien skal være myk i midten. Den blir hardere etter hvert som den avkjøles, så ikke stek for lenge.
- 6La brownien kjøle seg ned.
- 1
Ostekrem
- 1I mellomtiden kan du lage ostekremen. Rør sammen lett Philadelphia, romtemperert smør, melis og vaniljesukker.
- 2Pisk til en kremaktig konsistens, bruk gjerne kjøkkenmaskin.
- 3Kutt brownien i sirkler, for eksempel med et glass.
- 4Fordel glasuren på kakestykkene med en sprøytepose. Plasser et bringebær som en nisselue, og klem på en dusk på toppen.
- 1