Honninggrillet kalkunfilet med aspargesflarn

Honning og sitron setter en frisk og søt smak på kalkunen, nyt og kos deg.

40-60 min
Middels
Honninggrillet kalkunfilet med aspargesflarn

Slik gjør du

  1. Kalkunfilet

    1. 1
      Salte og pepre kalkunskivene, grill dem et par minutter
      på hver side. Pensle på honning og press over limesaft på slutten av
      grillingen, så kjøttet blir karamellisert.
      Salte og pepre kalkunskivene, grill dem et par minutter
på hver side. Pensle på honning og press over limesaft på slutten av
grillingen, så kjøttet blir karamellisert.
  2. Aspargesflarn

    1. 1
      Varm ovnen til 200°. Legg butterdeigarkene på en stekeplate med
      bakepapir. Marker en cm kant på hvert ark med en knivspiss.
      Legg cremeost, Jarlsberg, persille, salt og pepper i en skål og rør om.
      Legg blandingen på deigen sammen med asparges. Pensle kantene
      på butterdeigen med vispet egg. Bak i 12-15 minutter eller til deigen
      blåses opp og er gyllen.
      Varm ovnen til 200°. Legg butterdeigarkene på en stekeplate med
bakepapir. Marker en cm kant på hvert ark med en knivspiss.
Legg cremeost, Jarlsberg, persille, salt og pepper i en skål og rør om.
Legg blandingen på deigen sammen med asparges. Pensle kantene
på butterdeigen med vispet egg. Bak i 12-15 minutter eller til deigen
blåses opp og er gyllen.