Kalkun grillskiver med grillet aubergine og tzatziki
Kalkun er både sunt og godt. Prøv grillskiver med grønnsaker.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Kalkun grillskiver med grillet aubergine og tzatziki
Syltet sjalottløk
- Skrell og del løkene i to på langs. Skjær dem i tynne skiver og legg dem på et glass eller i en skål.
- Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.
Grønnsaker, brød og saus
- Stek brødet etter anvisning på pakken.
- Skjær auberginene i 1 cm tykke skiver, gjerne litt på skrått slik at de blir større. Rør sammen olje, oregano, chilipulver og salt i en liten skål og pensle det over aubergineskivene på begge sider.
- Grill dem sammen med kalkunen over direkte varme til alt har fått fine grillmerker, auberginen har blitt litt myk og kalkunen akkurat er gjennomstekt.
- Del sitronen i to og grill den med snittsiden ned.
- Server kalkunen sammen med nystekte rundstykker, aubergine, et par skjeer med tzatziki, syltet sjalottløk og finhakket persille. Klem resten av sitronen over.