Wienerpølse av kylling og kalkun med potetsalat, tyttebærchutney og sprøstekt løk

Wienerpølse av kylling og kalkun med potetsalat, tyttebærchutney og sprøstekt løk

Lag en skikkelig pølsefest!

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Potetsalat

  1. Skrell og kok potetene. Avkjøl dem i kaldt vann før du skjærer dem i terninger. Pisk sammen eddik, olje, sennep og en klype salt og pepper og hell det over potetene. Klipp gressløken fint og vend salaten forsiktig sammen.

Tyttebærchutney

  1. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver og stek den i olje på middels varme til den er myk. Tilsett sukker, eddik og finhakket chili. Kok opp og tilsett tyttebærene. La blandingen småkoke til den tykner. Smak til med salt.

Sprøstekt løk

  1. Skjær løken i tynne skiver. Varm oljen i en stor stekepanne og stek løken på middels varme til den er sprø og gyllen. La den renne av seg på et kjøkkenpapir før servering.

Pølser

  1. Varm pølsene etter anvisning på pakken og server med lefse.