Biff stroganoff av høyrygg med fullkornsris og fennikelsalat
En smakfull vri på en klassiker
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Kok ris som anvist på pakken. I mellomtiden lager du stroganoff. Skjær kjøtt i 2 cm tykke strimler. Ha smør i en støpejernsgryte og varm opp. Når smøret er brunt steker du kjøttstrimler til de er gylne. Kutt løk i strimler og sopp i båter. Stek dem sammen med kjøttet til løken er blank. Grovhakk paprika og ha den i sammen med paprikapulver. Rør godt. Tilsett tomatpuré og sennep. Rør videre. Tilsett fløte og buljong.
Smak til med pepper og salt. La det hele småkoke til risen er ferdig. - 2I mellomtiden: Skjær fennikel og vårløk i tynne strimler. Press over saften av ½ sitron.
Server Biff Stroganoff med fullkornsris og sprø, syrlig fennikelsalat.
- 1