Ingredienser
Biffsalat
-
700
gr
ytrefilet av storfe
-
4
ss
honning
-
2
fedd
hvitløk
finhakkede
-
1
stk
lime
saft og revet skall
-
4
ss
østerssaus
-
4
ss
kikkoman soyasaus
-
0,5
stk
kinakål
ca. 150 g strimlet kål
-
2
stilker
stangselleri
-
3
ss
sesamfrø
-
2
ss
matolje
-
salt
nykvernet
-
sort pepper
nykvernet
Slik gjør du
-
Skjær fileten i tykke strimler. Bland sammen
honning, hvitløk, lime, østerssaus og soyasaus
i en bolle. Tilsett kjøttet og sett det til
side for å marinere i 5–10 minutter. Skjær kål
og stangselleri i grove strimler.
-
Varm opp en stekepanne med litt rapsolje,
og hurtigstek fileten i 3–4 minutter. Tilsett
marinaden, kålen, stangselleri og sesamfrø
på slutten av koketiden og kok det sammen
til en tykk saus som dekker kjøttet. Smak til
med salt og nykvernet, sort pepper.