Grillet T-bone steak med honninggrillet løk, varm soyavinaigrette og salatblanding

Klar for helg og et skikkelig biffmåltid? Prøv denne oppskriften.

20-40 min
Middels
Grillet T-bone steak med honninggrillet løk, varm soyavinaigrette og salatblanding

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og skjær løk i 2-3 cm tykke skiver. Legg dem i et dobbelt ark aluminiumsfolie, drypp over litt olivenolje, honning, eddik og soya og brett til en pakke.
    2. 2
      Plasser pakken med løk rett ved glørne eller i stekeovnen. Grill løken til den blir myk, dette tar ca 20 minutter.
    3. 3
      Pensle kjøttet med olivenolje, salte og pepre. Grill i ca 4-5 minutter på hver side.
    4. 4
      Legg kjøttet på tallerkener. Åpne foliepakken og fordel løken over kjøttet.
    5. 5
      Sil av kraften fra løkpakken over i en skål og smak til med ev. mer eddik og pepper. Drypp “vinaigretten” over kjøttet og server med salat.