Ingredienser
Kjøttet
-
4
skiver
Ytrefilet
ca. 200 gr pr. stk.
-
1
bunt
timian
-
2
ts
dijonsennep
-
pepper
kvernet
-
1
stk
sitron
presset saft
-
salt
kvernet
Rotmos
-
500
gr
Nypoteter
-
2
stk
Gulrot
-
2
stk
Sjalottløk
-
2
ss
rømme
-
1
ss
olivenolje
-
2
ts
sitronsaft
-
hvit pepper
-
salt
Slik gjør du
-
Gni kjøttet inn med timian, salt og pepper. Grill biffene i et par
minutter på hver side. Legg biffene på et fat og la de hvile. Pensle
på sennep og press over sitron før servering.
-
Skrell poteter, gulrøtter og løk. Skjær dem i biter, legg
de i en kjele og kok de møre i lettsaltet vann under lokk.
Hell av vannet, tilsett rømme, olivenolje og sitronsaft. Mos alt grovt
med en potetmoser eller gaffel og smak til med salt og pepper.
-
Server biffene med potetmos og en blandet salat.