Ingredienser
Grillspyd
-
8
Grillspyd
Legges i vann i 10 min
-
400
gr
storfe mørbrad
-
400
gr
Svin ytrefilet
-
olivenolje
-
kvernet salt
-
svart pepper
Maiskolber
-
4
Maiskolber
delt i biter
-
olivenolje
-
kvernet salt
-
svart pepper
Chimichurri
-
0,5
dl
olivenolje
-
2
ts
malt spisskummen
-
3
ts
paprikapulver
-
3
ts
ingefær
finhakket
-
1
bunt
persille
-
1
ts
oregano
-
1
sitron
saft og revet skall
-
1
hvitløksfedd
-
kvernet salt
Slik gjør du
-
Skjær kjøttet i terninger og tre på grillspydene, gni inn
med litt olivenolje, salt og svart pepper. Grill et par minutter
på hver side.
-
Grill mais og legg de i en skål og drypp over chimichurri-dressing.
La de stå og trekke til seg smaken et par minutter før servering.
Server med grønn salat.
-
Chimichurri: Bland olivenolje, krydder, hakket persille og oregano.
Riv i sitronskall og hvitløk. Press i sitronsaft og salt etter smak.