Ingredienser
-
800
g
høyrygg
-
Salt og pepper
-
5
dl
Tomatsausbase
se egen oppskrift på KIWI.no
-
5
dl
Vann
-
2
terninger
Kjøttbuljong
-
6
store
Poteter
-
1
stk
Løk
-
1
ts
Paprikapulver
-
1
knivsodd
Cayennepepper
-
0,5
stk
Brokkoli
-
1
pakke
Snøfrisk
-
4
kvister
Rosmarin
Slik gjør du
-
Del kjøttet i grove biter. Bruk en stor gryte, gjerne i jern. La kjøttet steke, litt av gangen, pa° høy varme til det fa°r fin farge og litt stekeskorpe. Senk temperaturen og tilsett tomatsausbase, vann og buljong. la det koke opp. Smak til med salt og pepper.
-
Skrell poteter og løk og del de i 1 cm tykke skiver. Ha alt oppi gryten sammen med krydder. La det sma°koke i 30-40 min. Del opp brokkoli i sma° buketter og ha i na°r det gjensta°r 5 min. av koketiden. Server i dype ska°ler med en klatt Snøfrisk og en kvist rosmarin.