-
Rist sesamfrø i en tørr stekepanne til de er gyllenbrune. Miks sesamfrø med en blender eller stavmikser til de er finhakket. Ha i parmesan, rødløk, olivenolje, rødvinseddik og honning. Miks alt sammen til en tett og tykk dressing. Smak til med salt og pepper.
-
Varm opp grillen. Legg hele auberginer på siden av grillen så du unngår den sterkeste varmen. Grill auberginer i ca 10-15 minutter til de krymper og blir myke, uten å bli brent. Ta de av grillen og del i to med et snitt i midten. Hell over sesamdressing så den renner ned i snittene.
-
Salte og pepre kjøttet. La det gjerne hvile i 10 minutter før du legger det på grillen. Ha litt olivenolje over og grill kjøttet i 4-6 minutter på hver side. Ta kjøttet av grillen og smør på dijonsennep etter smak.
-
Server kjøttet sammen med grillet aubergine.