Ingredienser
-
4
Entrecote
-
Pepper
-
Olivenolje
Syltet rødløk
-
2
Rødløk
-
1
dl
Vann
-
0,8
dl
Hvitvinseddik
-
0,8
dl
Sukker
-
1
Sitron, saften
-
Salt
Avocadosalat
-
3
Avocado
-
1
knippe
Kruspersille
-
0,8
dl
Tomatjuice
-
1
ts
Hvitvinseddik
-
1
ss
Olivenolje
-
1
ts
Worchestershire sauce
-
3
dråper
Tabasco sauce
-
1
klype
Havsalt
Slik gjør du
-
Pannestekt entrecôte
La kjøttet ligge i romtemperatur i 30 min før steking for å få det beste resultatet. Salt og pepre kjøttet, pensle med olivenolje og stek det i ca. 3-4 minutter på hver side. Server entrecôte med syltet løk og en skje av avokadosalaten.
-
Syltet rødløk
Skrell og skjær løk i tynne skiver Kok vann, eddik, sukker og sitronsaft med en klype salt i en kasserolle. Hell varm lake over løken og la det stå til det avkjøles.
-
Avocadosalat
Del avokadoene i to og fjern stenene. Ta frukt-kjøttet ut av skallet med en skje. Deretter kan de skjæres i grove biter. Legg dem i en skål med hakket persille. Bland sammen de øvrige ingrediensene til dressingen og hell over avokadoen. Bland forsiktig sammen og sett i kjøleskapet slik at bitene kan ligge og trekke til seg smakene i 10-15 minutter før servering.