Ingredienser
Biff
-
4
stk
Mørbradbiffer av storfe
-
Salt og pepper
-
Olivenolje til pensling
Escaberche med sjampinjonger
-
1
stk
sjalottløk
-
4
ss
Olivenolje
-
250
g
Sjampinjong
-
0,5
stk
Rød chili, finhakket
-
1
ss
Hakket timian
-
2
ss
Hakket persille
-
1
ts
Honning
-
0,5
ts
Salt
-
0,5
dl
Hvitvinseddik
-
1
stk
Lime, revet skall og saft
Slik gjør du
-
Salt og pepre biffene. Pensle med olivenolje og grill i ca 3-4 minutter på hver side.
-
Skjær sjampinjongene i tynne skiver. Legg sjampinjongene i en bolle.
-
Finhakk sjalottløken. Bland sammen sjalottløken med alle ingrediensene til escabeche- dressingen og hell den deretter over soppen.
-
Mariner i cirka 10-15 minutter så soppen kan suge til seg smakene, jo lengre sjampinjongene får ligge desto bedre vil de smake.