Storfekebab med grillet pitabrød og granateplesalat

20-40 min
Middels
Storfekebab med grillet pitabrød og granateplesalat

Slik gjør du

  1. Storfekebab med grillet pitabrød

    1. 1
      Fyr opp grillen eller sett ovnen på 200 grader.
      Bløtlegg grillspyd i kaldt vann.
    2. 2
      Bland kjøttdeig med Kesam og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Form deigen till avlange ”kebab” og trykk dem på grillspydene.
    4. 4
      Grill et par minutter på hver side eller stek i ovn i ildfast form ca 10-15 minutter. Legg til slutt pitabrød på grillen eller i ovnen 1-2 minutter på hver side.
    5. 5
      Server kebab-spydene med yoghurtsalat og varme pitabrød.
  2. Granateplesalat

    1. 1
      Bre yoghurt ut på et fat med skje, ha over mandler, granateplekjerner, revet kålrabi, løk.
    2. 2
      Bland krydder og strø det over yoghurten.
    3. 3
      Avslutt med noen drypp olivenolje