Storfekebab med grillet pitabrød og granateplesalat
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Storfekebab med grillet pitabrød
- 1Fyr opp grillen eller sett ovnen på 200 grader.
Bløtlegg grillspyd i kaldt vann. - 2Bland kjøttdeig med Kesam og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
- 3Form deigen till avlange ”kebab” og trykk dem på grillspydene.
- 4Grill et par minutter på hver side eller stek i ovn i ildfast form ca 10-15 minutter. Legg til slutt pitabrød på grillen eller i ovnen 1-2 minutter på hver side.
- 5Server kebab-spydene med yoghurtsalat og varme pitabrød.
- 1
Granateplesalat
- 1Bre yoghurt ut på et fat med skje, ha over mandler, granateplekjerner, revet kålrabi, løk.
- 2Bland krydder og strø det over yoghurten.
- 3Avslutt med noen drypp olivenolje
- 1