Asiatisk biffsalat
Med grønne druer, ingefær og peanøtter.
Slik gjør du
-
Salte og pepre mørbradfileten, hell over litt olivenolje, og grill den over direkte varme i 10 minutter. Snu med jevne mellomrom så alle sidene blir godt brunet. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme og fortsett å grille i 10 minutter, til kjernetemperaturen er 58-60 grader. Del druene i to og reddikene i tynne skiver. Bruk en ostehøvel eller mandolin til å skjære tynne skiver squash og agurk. Legg alt på et fat. Skyll salaten, riv den i biter og anrett den på toppen.
-
Riv hvitløk, ingefær og løk i en skål. Rør inn sukker, limesaft, soyasaus, sesamfrø og olivenolje. Smak til med nykvernet pepper. Vend dressingen inn i salaten. Skjær opp entrecôten i skiver og legg de oppå salaten. Dryss til slutt over finhakkede peanøtter.