Asiatisk biffsalat

Med grønne druer, ingefær og peanøtter.

20 min
Middels
Asiatisk biffsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Salte og pepre mørbradfileten, hell over litt olivenolje, og grill den over direkte varme i 10 minutter. Snu med jevne mellomrom så alle sidene blir godt brunet. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme og fortsett å grille i 10 minutter, til kjernetemperaturen er
      58-60 grader.

      Del druene i to og reddikene i tynne skiver. Bruk en ostehøvel eller mandolin til å skjære tynne skiver squash og agurk. Legg alt på et fat. Skyll salaten, riv den i biter og anrett den på toppen.
  1. Dressing

    1. 1
      Riv hvitløk, ingefær og løk i en skål. Rør inn sukker, limesaft, soyasaus, sesamfrø og olivenolje. Smak til med nykvernet pepper.

      Vend dressingen inn i salaten.

      Skjær opp entrecôten i skiver og legg de oppå salaten. Dryss til slutt over finhakkede peanøtter.