Aspargessalat med ytrefilet av storfe, ruccola og parmesan

Denne aspargessalaten med ytrefilet, ruccola og parmesan passer perfekt til både lunsj og middag.

Slik gjør du

  1. Krydre ytrefileten med salt og pepper. Varm en panne med litt olje og stek kjøttet sammen med to knuste hvitløksfedd. Trykk lett på kjøttet for å sjekke stekegraden. Medium stekt har samme motstand som nesetippen din. Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile i noen minutter før du skjærer det opp.
  2. Del brødet i små biter. Stek brødbitene i samme panne som kjøttet til de blir gyllenbrune og sprø.
  3. Kok opp vann i en kjele. Kok aspargesene i ca. 2 minutter til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand. Kok aspargesene i ca. 2 minutter til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand.
  4. Fordel ruccola, asparges og brødkrutonger på et serveringsfat. Skjær biffen i tynne skiver og legg over salaten. Dryss over grovrevet parmesan og litt nykvernet sort pepper før servering.